Over Mij

Ik heb mijn juridische en marketing achtergrond meegekregen aan de universiteit te Gent, aan de Vlerickschool voor management en later aan de Tilburg Institute of Advanced Studies.

Met mijn meer dan 30 jarige professionele marketing loopbaan binnen financiële instellingen heb ik een terdege expertise opgebouwd in diverse domeinen, zoals:

  • Knowledge & Risk management
  • Customer Relationship management
  • Project & Change management
  • Communicatie & Event management

Tijdens mijn loopbaan ben ik ook een tiental jaar gastprofessor geweest aan de Vlaamse Hogeschool (Vlecho-Brussel) en heb ik diverse cases gepresenteerd op seminars en workshops.

De voorbije 10 jaren heb ik mij vooral gefocust op kennis- en risicobeheer binnen marketing. Vermits ik doorheen de jaren voor alle domeinen van marketing in de loopgraven heb gestaan, soms als uitvoerder, soms als leidinggevende, weet ik als geen ander waar zich de valkuilen bevinden. En die zijn er meer dan ooit door nieuwe regelgevingen en een steeds kritischere publieke opinie.

Een expertise die mij vandaag helpt risico’s juist in te schatten. Hierdoor kan ik minder ervaren medewerkers begeleiden en hen behoeden zichzelf voorbij te lopen.

Ik geloof in een no-nonsense aanpak. Ik hou van een pragmatische en doelgerichte aanpak. Als voor jouw onderneming grotere consultancy bedrijven te hoogdravend zijn en hun werkwijze jouw mensen eerder afschrikt, ben ik jouw man om samen, stap voor stap, op jullie ritme, samen te werken.

Dries Van Vaerenbergh

Neem vrijblijvend contact op